Bağcılar İnönü Mahallesi İş Kazası Avukatı

İş kazası iş hukuku içerisinde yer alan bir konudur. İş kazası bir işçinin mesai saatleri içerisinde iş yerinde yaşadığı yaralanma ve ölüm durumuna denir. İş kazası geçirerek yaralanan kişi iş kazası davası açabilir. İş kazasında ölen kişi içinse ailesi iş kazası davası açar.

İş kazası için dava açmanın zamanaşımı vardır. Bu süre kazanın yaşandığı tarihten başlayarak 10 yıl boyunca devam eder. İnönü Mahallesi iş kazası avukatı uzmanlık alanı olan avukatların yardımı ile iş kazası için dava açabilirsiniz.

İnönü Mahallesi İş Hukuku Avukatı

İş hukuku 1475 kanunudur. Ülkemiz içerisinde ilk olarak 25.08.1971 tarihinde yürürlüğe giren bu kanun son derece önemlidir. İşçi ve işveren arasındaki ilişki bu kanun ile denetlenir. İş hukuku kanununda hem işçinin hem de işverenin hakkı korunur. İş hukuku alanında daha fazla dava kabul eden ve bu konu üzerine yoğunlaşan avukatlar iş hukuku avukatı olarak bilinirler. Bağcılar bölgesinde bulunan hukuk büromuzda iş hukuku alnında uzman olan avukatlarımızdan davalarınız için yardım alabilirsiniz.

İnönü Mahallesi İşçi Avukatı

İşçi avukatı olarak ayrı bir avukatlık alanı olmamasına rağmen iş hukuku davalarını kabul eden kişiler halk arasında işçi avukatı olarak adlandırılırlar.

İnönü Mahallesi İş Kazası Tazminatı

Bağcılar iş kazası avukatı uzmanlık alanına sahip olan bir avukat ile birlikte iş kazası için iş mahkemesine tazminat davası başvurusunda bulunabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir;

https://mehmetalihelvaci.av.tr/bagcilar-inonu-mahallesi-avukat.html

https://mehmetalihelvaci.av.tr/bagcilar-inonu-mahallesi-anlasmali-bosanma.html

https://mehmetalihelvaci.av.tr/atasehir-inonu-mahallesi-bosanma-avukati.html

https://mehmetalihelvaci.av.tr/atasehir-inonu-mahallesi-isci-avukati.html

https://mehmetalihelvaci.av.tr/arnavutkoy-mavigol-mahallesi-avukat.html

Hemen Ara