Sapan Bağları Mahallesi Avukat

Sapan Bağları Mahallesi avukat hizmetleri ve İstanbul’un tüm bölgelerinde hukuk faaliyetleri sürdüren Helvacı Hukuk Bürosu, 2006 yılında kurulmuştur. Hukuk alanları ve nitelikli avukatlarıyla İstanbul’un tüm ilçe ve semtlerinde, avukatlık hizmetleri ile başarına katkı sağlıyorlar. Firma kurucusu olarak Avukat Mehmet Ali Helvacı, 2000 yılı Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. 2006 senesinde kurduğu Helvacı hukuk merkeziyle, danışanlarına destek ve başarı sağlıyor.

Çalışmalarının tümünde hedef odaklı ve pozitif sonuç doğrultusunda sunan firma, hukuk perspektifinde, dürüst ve adil hizmet anlayışıyla nitelik sunuyor. Pendik merkez ofisiyle Türkiye’nin her bölgesinden yapılan başvuru ve talepleri, en hızlı sürede değerlendirerek, herkese hukuk hizmetleriyle katkı sağlıyor. Binlerce davada, sorun çözme, haklılıklarında olumlu sonuçlarla başarı kazanma konusunda profesyonelleşmiş bir markadır. İstanbul’da güven yaratan faaliyetleriyle, web sayfasından online başvuru değerlendiren Helvacı hukuk ofisi, güncel yasalar, davalar ve tüm kanunlarla ilgili paylaşımlarını internet sayfası üzerinden sunuyor.

Hukuk Ofisinde Sunulan Hizmetler

Profesyonel avukatlık hizmetleri sunan firma, uzmanı avukatlarıyla hukuki her konuda nitelikli sunum gerçekleştiriyor. Bu hizmetler ise; aile hukuku- boşanma davaları, gayrimenkul davaları ve imar davaları, iş hukuku- işçi hakları ve iş kazası konulu davalar, Sapan Bağları Mahallesi avukat alanlarında kira hukuku davaları, miras hukuku davaları, trafik kazası davaları ve ölümlü trafik kazası hukuki hizmetleri, ticaret hukuku davaları ve tüketici hakları davalarında hukuk danışmanlığı faaliyetleri bulunuyor.

Sosyal güvenlik davaları, işçi haklılığı ve açılabilen davalar, iş- işçi ile işveren arasındaki konularda, hem işçiler hem de işverenlerle alakalı hukuk alanlarında uzmanlık sunarak, çözümleyici hizmetler sunuluyor. Sigorta veya şirket danışmanlığı hizmetleri, ticaret hukukuna ilişkin ticari danışmanlık ve aile hukuku davaları, kamu ve kamulaştırma davaları gibi konularda profesyonel avukatlık hizmetleri sunuluyor.

Helvacı Hukuk Merkezi

Sapan Bağları Mahallesi avukat ihtiyaçlarında Pendik bölgesi ve tüm ilçelerde hizmet veren firmaya info@mehmetalihelvaci.av.tr mail destek adresinden ulaşım sağlanabilir. İstanbul ilçe ve tüm bölgelerde sunulan hukuk hizmetler dahilinde, online randevu talebi sağlanıyor. Gün boyunca 0216 4595397 numaralı telefondan iletişim ve hukuki danışmanlık hizmetleri sağlanıyor.

İlginizi Çekebilir;

https://mehmetalihelvaci.av.tr/sapan-baglari-mahallesi-isci-avukati.html

https://mehmetalihelvaci.av.tr/sapan-baglari-mahallesi-bosanma-avukati.html

https://mehmetalihelvaci.av.tr/sapan-baglari-mahallesi-is-kazasi-avukati.html

https://mehmetalihelvaci.av.tr/sapan-baglari-mahallesi-olumlu-trafik-kazasi-avukati.html

https://mehmetalihelvaci.av.tr/sapan-baglari-mahallesi-kira-hukuku-avukati.html

Hemen Ara