Beykoz Çamlıbahçe Mahallesi Avukat

Günümüzde birçok kişi arasında sık sık anlaşmazlıklar yaşanmakta ve bu anlaşmazlıklar her zaman çözülmemektedir. Çözülmeyen anlaşmazlıklar için yargı yolu izlenmekte ve kimin haklı olduğuna mahkemenin karar vermesi için dava açılmaktadır. Bu durum aile içinde de mümkün olabilmektedir. Eşler arasında ortaya çıkan anlaşmazlıklar bazen uzun bir süre çözüme kavuşmamaktadır. Bu durumda eşler anlaşmalı ya da çekişmeli olarak evliliği sona erdirmek için başvuru yapar.

Boşanma Davaları

Anlaşmalı boşanma davaları, adından da anlaşılacağı gibi eşlerin kendi aralarında anlaşıp evliliği sona erdirmesi durumudur. Bunun için mahkemeye bu isteği beyan etmelidirler. Bu durumda nafaka durumu, varsa çocuk velayeti, mal ya da mülk paylaşımı gibi konularda anlaşmaya varılabilir. Böyle olması, dava sürecinin tamamlanmasını hızlandırır.

Çekişmeli davalarda ise eşlerden biri, haklı bir neden göstererek evliliğe devam etmek istemediğini belirtir. Bu durumda iddiasını mahkemeye sunmalı, gerekirse şahit göstermelidir. Diğer eş de buna karşılık kendini savunmalıdır. Hakim, varsa çocukların yararını gözeterek karar verir.

Boşanma Avukatı

Boşanma davasının başarıya ulaşması, mağdur olan tarafın mağduriyetinin giderilmesi ve iki taraf için de en iyi kararın verilmesi ile gerçekleşir. Bunun için tarafların mahkemede kendilerini iyi ifade etmesi, iddialarını kanıtlaması önemlidir. Boşanma avukatları bu konuda çiftlere yardımcı olmaktadır. Beykoz ilçesinde birçok avukat, boşanma davalarında vekalet hizmeti vermektedir. Avukat Mehmet Ali Helvacı Çamlıbahçe Mahallesi avukat aracılığı ile boşanmak isteyen sakinlerine yardımcı olmaktadır.

İlginizi Çekebilir;

Beykoz Çamlıbahçe Mahallesi Boşanma Avukatı

Beykoz Çamlıbahçe Mahallesi İşçi Avukatı

Yalı Mahallesi Avukat

Yeni Mahalle Mahallesi Kira Hukuku Avukatı

Kadıköy Fenerbahçe Mahallesi İşçi Avukatı

“Beykoz Çamlıbahçe Mahallesi Avukat” üzerine bir yorum

Yorum yapın

Hemen Ara