Çınar Mahallesi Kira Hukuku Avukatı

Ev kiralamak isteyen kişilerin, kanunlar gereği yapmakla yükümlü olduğu kurallar vardır. Ev sahibi evini kiraya vermeden önce kiracı ile arasında sözleşme imzalamalı. Sözleşmenin geçerli ve güvenli olması için Gayrimenkul kanunlarına uygun olmalı ve NOTER huzurunda imzalanmalıdır. Ev kiralama ve kiracı hakları ile karşılaşılan sorunlarda Maltepe avukat bürolarında bulunan deneyimli avukat kadrosundan yardım alabilirsiniz. Çınar Mahallesi kira hukuku avukatı kiracı ya da ev sahibinin yaşadığı sorunları kanunlara uygun şekilde çözüme kavuşturuyor.

Kira Kanun Metni

Ev kirası konusunda yaşanılan sorunlar mahkemeye taşınır. Mahkemede kiracı ve se sahibinin istekleriyle şikayetleri dinledi. Kira kumunu 6570 sayılı kanunda Gayrimenkul Kiralama Hakkında bulunan maddeler ve Türk Borçlar Kanunu ile sözleşmeye uymayan kişilere ceza uygulanır. Kira kanununda bulunan maddelere uygun cezalar arasında en çok para cezası uygulanır. Çınar Mahallesi kira hukuku avukatı mahkemede davacının haklarını savunur. Mağdur olan kişiler için kanun metinlerinden dosyalar hazırlanır. Hakim kararı ile dava sonuçlanır.

Kira Mahkemelerinde Avukatları

Kira mahkemelerinde kişiler in yaşadıkları problemler genel olarak sözleşmenin kanunlara uyuyun olamamasından dolayı kaynaklanır. Ev sahibi ve kiracı sözleşme imzalarken Çınar Mahallesi kira hukuku avukatı ile maddeleri hazırlamalı ve imzalamalardır. Kira mahkemelerinde avukatlar, şikayetçi olan kişinin orunlarını araştırı. Davalı ile görüşerek mahkeme kararı ve sözleşme hakkında bilgiler veriri. Sözleşmeye uymayan ve kira kanununa karşı gelen kişiler hakkında dava başlatılır.

Kira kanunlarına yapılan değişiklikler sonucunda maddeler değişir ve kiracıların hakları genişletilmişidir. Yenilenen kanunda daha çok ev sahibinin yaptırımlarına yönelik değişimler yapılmıştır. Ev sahipleri, evle ilgili ödemleri kiracılara yaptıramaz ve talep edemez. Kira sözleşmesi dışında ev sahibi kiracısını evden çıkaramaz ve bu konu hakkında işlem uygulayamaz.

Sözleşmelerin genelinde ev sahibi ve kiracının haklarını koruyan maddelerin tümü Türk Borçlar Kanunu maddeleri ile hazırlanmalı. Ev kiraları ile ilgili yaşana sorunlarda İstanbul Maltepe’de bulunan avukatlarımızla görüşebilirsiniz. Uzman avukat kadrosu ile haklarını arayan kişilerin istekleri ve talepleri kısa sürede sulh mahkemesine gönderilir. Mahkeme takibi ve gerekli istekler kanunlara uygun şekilde uygulanır.

İlginizi Çekebilir;

https://mehmetalihelvaci.av.tr/bagcilar-cinar-mahallesi-anlasmali-bosanma.html

https://mehmetalihelvaci.av.tr/cinar-mahallesi-avukat.html

https://mehmetalihelvaci.av.tr/bagcilar-cinar-mahallesi-is-kazasi-avukati.html

https://mehmetalihelvaci.av.tr/bagcilar-cinar-mahallesi-avukat.html

https://mehmetalihelvaci.av.tr/cinar-mahallesi-is-kazasi-avukati.html

Yorum yapın

Hemen Ara