Altayçeşme Mahallesi İş Kazası Avukatı

Her zaman için işçi hakları ve çalışanın istekleri doğrultusunda hareket edilmeye çalışılan kanunlar sayesinde dava açmak artık daha basit bir hale geldi. İşçinin bulunduğu ortamda işveren tarafından verilen bir görevi yerine getirmeye çalışırken yaralanması, psikolojik veya fiziksel bir zarar alması halinde iş kazası durumu ortaya çıkacaktır. İşçinin zaman içerisinde veya olayın yaşanmasının üzerinden zaman geçmeksizin anında oluşan hasarlarda iş kazası oluştuğu görülebiliyor. Altayçeşme Mahallesi iş kazası avukatı aracılığıyla beden sağlığınızı ve ruh sağlığınızı işverenin sağlamaktan kaçındığı çalışma şartları nedeniyle kaybederseniz dava açabilirsiniz. Tazminat en çok karşı karşıya kalınan durumlardan bir tanesi olduğu gibi, ne kadar kazanılabileceği, davanın hangi durumlarda kazanılabileceği, işverenin avukatının kendi lehlerine hangi durumu öne süreceği önem kazanıyor. Ayrıca Maltepe bünyesindeki başarılı avukatla dava açabilirsiniz.

İş Kazalarında Tazminat Davası Açılır Mı?

Doğrudan aradan 10 yıllık bir zaman dilimi geçmediği taktirde açılma imkanı bulunacaktır. Zaman aşımına uğrama süresi, kazanın oluşma süresinden en geç 10 yıl olacak şekilde belirlenmiştir. Şahsın izniyle dava açma hakkına sahip olacaktır. Ayrıca ortam şartları nedeniyle zarar görürseniz, rahatlıkla Mehmet Ali Helvacı aracılığıyla davanızı açabilirsiniz. Maddi ve manevi zararla karşı karşıya kalınması halinde tazminat davasının açılabileceği özel durumlar şunlardır;
• Yeniden çalışamayacak olmak
• Bunun yanı sıra tedavi giderlerinin ödenme
• İş görememezlik
• Ayrıca işçinin kaza sonucunda ölümünde hak sahiplerinin yoksunluğu
• Bitkinlik ve üzüntünün dindirilme

İşçinin Yakınları Dava Açar Mi?

Ek bir talepte bulunulmaması, hayatını riske atan girişimlerde bulunulmama gerekir. Ayrıca birinci dereceden yakınları da dava açabilirler. Yüksek güvenlikli ortamların oluşturulabilmesi için mevzuatta köklü değişikliklere gidilmiştir. Ayrıca çalışma ve yaşama hakkını koruma zorunluluğuna sahiptir. İstanbul bünyesinde Mehmet Ali Helvacı size dava konusunda yardımcı olacaktır.

İlginizi Çekebilir;

https://mehmetalihelvaci.av.tr/altaycesme-mahallesi-bosanma-avukati.html

https://mehmetalihelvaci.av.tr/altaycesme-mahallesi-kira-hukuku-avukati.html

https://mehmetalihelvaci.av.tr/altaycesme-mahallesi-isci-avukati.html

https://mehmetalihelvaci.av.tr/altaycesme-mahallesi-avukat.html

https://mehmetalihelvaci.av.tr/anlasmali-bosanma-protokolu.html

“Altayçeşme Mahallesi İş Kazası Avukatı” üzerine 2 yorum

Yorum yapın

Hemen Ara